top of page

Chery Fengyun T11'in ilk görseli geldi!

Haber Merkezi 27.09.2023 - 01:45


 
 

Chery'nin köklü modeli Fengyun, günümüzde yeni bir nesil araç serisi olarak canlanıyor. Serinin ikinci modeli olan T11, hibrit bir SUV olarak tanıtılıyor ve şarj edilebilir özelliklere sahip.


Çin merkezli otomotiv üreticisi Chery, Tiggo, Arrizo, Omoda gibi özel seriler altında araçlarını üretiyor. Haberimizin odağında olan Fengyun serisi ise yeni enerji kaynaklarına sahip araçlardan oluşacak, hem Şarj Edilebilir Hibrit Elektrikli (PHEV) hem de Tamamen Elektrikli (BEV) modelleri içerecek.

Chery, Fengyun serisinin son modeli olan Fengyun T11'in ilk resmi görüntüsünü yayınladı. 2024 sonuna kadar tanıtılacak olan bu araç, şarj edilebilir hibrit sisteme (PHEV) sahip olacak. Teknik özellikler henüz tam olarak açıklanmasa da, otomobilin Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM sistemine sahip olacağı biliniyor. Bu sistem, hibrit motor, şanzıman ve gelişmiş bir batarya yönetim sistemini bir araya getirerek verimli bir sürüş sunmayı hedefliyor.

Fengyun T11'in tasarımı, seri üretime oldukça yakın gibi görünüyor, ancak aracın son tasarımının 2024 yılında açıklanacağı belirtiliyor. SUV, boyut olarak Tiggo 9 Pro'ya benzer bir yapıya sahip ve ön bölümünde yüksek bir burun, ince farlar, aydınlatılmış logo ile kapalı panjurun ortasında dikkat çekici bir ışık imzası taşıyor. Ayrıca, ön camın üzerindeki sensör, gelişmiş sürücü destek sistemlerinin de kullanılacağını gösteriyor.


Yandan bakıldığında, Fengyun T11'in hibrit SUV tasarımı dikkat çekiyor. Yüksek omuz çizgisi ve büyük çift renkli jantlar aracın dinamik görünümünü vurguluyor. Siyah renkteki B, C ve D sütunları, aracın tavanının süzülüyormuş gibi görünmesini sağlıyor. Aynı zamanda, geleneksel yan aynaların yerine dijital aynaların kullanılması dikkat çekici bir özellik. Gizli kapı kollarının konumu, arka kapıların geriye doğru açıldığını gösteriyor, ancak bu özelliklerin üretim versiyonunda değişebileceği unutulmamalıdır.

Siz Tasarımı Nasıl Buldunuz ?

  • 0%Ä°YÄ°

  • 0%KÖTÃœ


5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page