top of page

FIFA'nın rakibi UFL'in çıkış tarihi belli oldu!

Haber Merkezi 05:10.2023 - 16:25


 
 

UFL adlı ücretsiz futbol oyununun fragmanı yayınlandı ve çıkış tarihi ile platformları hakkında bilgi veriliyor. Oyun ne zaman piyasaya sürülecek ve hangi platformlarda oynanabilecek? İşte detaylar...


Dün fragmanı yayınlanan UFL oyunu, EA Sports FC yani eski adıyla FIFA serisine rakip olacak bir oyun olarak görünüyor. Ayrıca, oyunseverlerin açık beta sürecine kaydolabileceği duyuruldu.


UFL, geniş bir futbol mekanikleri ve teknikler yelpazesi sunmanın yanı sıra dinamik animasyonlar ve dünya standartlarında oyun tarzlarını içeriyor. Goals AB'ye göre, bu oyun beceri odaklı bir yaklaşıma sahip ve adil oyun deneyimi sunmak için ödeme-zorunluluğu olmayan bir model benimsemiş.


UNREAL ENGINE Ä°LE GELÄ°ÅžTÄ°RÄ°LDÄ°


UFL, Unreal Engine kullanılarak geliştiriliyor ve küresel bir futbol organizasyonu olan FIFPro ile bir spor performans analiz şirketi olan InStat ile işbirlikleri kurmuş durumda. Bu işbirlikleri, her oyuncu için güncel istatistiklerin oyunda sunulmasını sağlayacak.


UFL NE ZAMAN ÇIKACAK?


UFL'nin 2023'ün sonlarında PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One ve PC Windows platformları için dünya çapında piyasaya sürülmesi bekleniyor.


TÜRKÇE SPİKER OLACAK


Oyunun bu yıl sonuna kadar tamamen ücretsiz olarak çıkması bekleniyor ve Türkçe spiker desteği sunacak. Açık beta davetiyelerinin gönderilme tarihi hakkında henüz bilgi bulunmamakla birlikte, oyun şu anda kullanıcılar tarafından açık beta sürümünde deneyimlenebiliyor.

9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page