top of page

Elon Musk, X'in yeni özelliğini canlı yayında başarıyla denedi!

Haber Merkezi 03:10.2023 - 16:05


 
 

Elon Musk'ın liderliğindeki Twitter (X), önümüzdeki dönemde sunacağı yeniliklerle sadece bir sosyal medya platformundan çok daha fazlasını sunacak.


Elon Musk, X'i kapsamlı bir sosyal platforma dönüştürme hedefi doğrultusunda, görüntülü ve sesli arama desteğinden sonra video uzunluklarını artırdı ve şimdi oyunculara canlı yayın yapma imkanı sunuyor. Musk, bu yeni özelliği canlı yayın testleriyle başarıyla denedi.


Diablo 4 canlı testi


Musk, 54 dakikalık bir Diablo IV yayınıyla yeni canlı yayın özelliğini tanıtarak dikkat çekti. Ardından, X'in bir mühendisi olan Mark Kalman, X Media Studio aracılığıyla kullanıcıların Twitter hesaplarına OBS yazılımını nasıl bağlayacaklarını gösteren bir video paylaştı.


Haziran ayında, Musk, X'in canlı oyun akışı özelliğinin yakında geleceğini işaret etmişti. Twitch'in markalı içerikler üzerinden kazanan yayıncıları etkileyen yeni kurallarıyla birlikte, birçok yayıncı YouTube Gaming, Facebook Live gibi alternatif platformlara yöneldi. Şimdi ise X Premium abonelerine özel olarak oyun yayını yapma seçeneği sunulacak.


Canlı yayında alışveriş


X, kullanıcıların canlı yayınları izleyebileceği, diğer kullanıcılarla sohbet edip alışveriş yapabileceği, video içerikleri ve Spaces konuşmalarının da bulunacağı canlı alışveriş özelliği ile genişlemeye devam ediyor.



5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page