top of page

Spotify Jam özelliği: Diğer kullanıcılar ile eş zamanlı müzik dinlenebilecek!

Haber Merkezi 27:09.2023 - 16:00


 
 

Spotify, yeni özelliği Jam ile birlikte kullanıcıların arkadaşlarıyla birlikte aynı anda aynı şarkıları dinleyebilmesine olanak tanıyor. Diğer taraftan Premium üyeliği olmayan kullanıcıların da bu özellikten faydalanabileceği açıklandı.


Spotify, "Jam" adını verdiği yeni özellikle, kullanıcıların farklı yerlerde olsalar bile aynı şarkıları aynı anda dinleyebilmelerine olanak tanıyor. Spotify Jam özelliği, 32 kullanıcının aynı çalma listesine şarkı eklemelerine ve grup üyelerinin müzik zevklerini önerilerle birleştirmelerine imkan sağlıyor.


ÃœCRETSÄ°Z HESAPLAR DA FAYDALANABÄ°LECEK


Bu özellik, hem ücretsiz hem de Spotify Premium hesabı sahipleri tarafından kullanılabilir, ancak yalnızca Spotify Premium aboneleri bir "Jam" oturumu başlatabilir ve diğer kullanıcıları davet edebilirler. Jam katılımcıları, müziği çalmak istedikleri cihazı uzaktan seçebilirler ve hangi şarkıların kim tarafından eklenmiş olduğunu görebilirler.


SPOTIFY JAM NASIL BAÅžLATILIR?

Spotify Premium üyeleri, bir çalma listesi içindeki hoparlör simgesine veya üç noktalı menüye tıklayıp "Bir Jam Başlat" seçeneğini seçerek bu özelliği aktif hale getirebilirler.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page