top of page

WhatsApp'ta yapay zeka ile sohbet edilebilecek!

Haber Merkezi 29:09.2023 - 19:26


 
 

Meta, her yıl düzenlenen Connect konferansında, yakın bir gelecekte WhatsApp'ta sunulacak olan bazı yapay zeka ürünlerini ve özelliklerini tanıttı. Bu etkinlikte, yapay zeka destekli çıkartmalar ve sohbet özellikleri ile birlikte gerçeğe çok yakın görüntüler üretebilen Fotogerçekçi görüntü üretimi gibi önemli detaylar öne çıktı.


Meta, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği Connect konferansında WhatsApp'a yapay zeka özelliğinin geldiğini duyurdu.


Meta CEO'su Mark Zuckerberg, yapay zeka asistanlarının günlük yaşantımızda kritik bir rol oynayacağına inanarak WhatsApp için yeni yapay zeka özelliklerini duyurdu.


 

WhatsApp'a eklenen yapay zeka özellikleri şunlardır:

1. Yapay zeka çıkartmaları: Şimdi, düşüncelerinizi veya fikirlerinizi mükemmel bir şekilde ifade eden özel çıkartmalar oluşturabilirsiniz.

2. Yapay zeka sohbetleri: Meta'nın yapay zeka teknolojileri sayesinde istediğiniz konu hakkında daha fazla bilgi edinmek veya grup sohbetlerinizdeki tartışmalara son noktayı koymak için sorular sorabilirsiniz. Ayrıca, Meta tarafından oluşturulan bir dizi karakterden ilginç yanıtlar alarak farklı bakış açılarını keşfedebilirsiniz.

3. Fotogerçekçi Görüntü Üretimi: /imagine komutunu kullanarak yapay zeka, fikirleri, mekanları veya kişileri temsil eden gerçekçi görüntüler oluşturmanıza imkan sağlar.

5 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page