top of page

YouTube Music, podcast kullanıcıları için yeni özelliğini duyurdu!

Haber Merkezi 01:10.2023 - 16:10


 
 

Google, Podcast uygulamasını sonlandırma kararı aldıktan sonra, YouTube Müzik'e odaklanacağını duyurdu. Şimdi ise YouTube Music'e yeni bir özellik ekleniyor: Podcast'ler artık otomatik olarak indirilebilecek.


YouTube Music, podcast bölümlerini otomatik olarak indirebilmek için, kullanıcıların ilgili yayıncının sayfasına gidip "Kitaplığa Kaydet" seçeneğini tıklamaları gerekiyor. Bu ayarın aktif hale getirilmesiyle, podcastin en son bölümü telefonunuza otomatik olarak indirilecek ve internet bağlantısı olmadan dinleyebilirsiniz. Bununla birlikte, bu özelliğin yanı sıra başka yenilikler de bulunuyor.


Podcatler otomatik indirilecek


Bugünden itibaren tamamlanan podcast bölümleri otomatik olarak silinmeyecek, ancak yeni bir bölüm yayınlandıktan sonra, indirildikten sonra veya belli bir süre sonra silinmeleri ayarlanabilecek. Google Podcasts'ta olduğu gibi belirli bir süre sonrasında (örneğin, 24 saat, 7 gün veya 90 gün) dinlenen bölümlerin otomatik olarak kaldırılması seçeneği şu an için sunulmuyor. Ayrıca, otomatik indirmeleri her podcast için ayrı ayrı yapılandırmanız gerekecek. Google Podcasts, indirme işlemlerini hızlıca açıp kapatmak için özel bir otomatik indirme sayfası sunarken, YouTube Müzik'te bu ayarları daha uzun bir yol izlemeniz gerekecek. Yeni otomatik podcast indirme seçeneği, Android ve iOS için YouTube Music'in 6.21 sürümünde bulunuyor.


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page